Amenajare casa cu bar, scafa, arcada si modele din rigips

Placile din gips carton sunt foarte utile la amenajarea casei, mai ales cand dorim sa construim diverse modele din rigips cum sunt barurile, scafele si arcadele din rigips. Modelele se construiesc relativ usor si repede si pot fi stricate foarte simplu daca dorim peste ani o noua reamenajare a casei.

Astazi o sa va prezint o casa amenajata cu tot felul de modele din rigips in care o sa descoperim un hol cu doua arcade semirotunde, un model de rigips care seamana cu o potcoava sau cu o nava spatiala si un living spatios in care este amplasat un mic bar din rigips. Pe tavanul livingului este amplasata o scafa care are incastrate neoane colorate ce imprastie lumina pe tavan intr-un mod foarte placut. Tavanul din living este realizat, bineinteles, din placi de rigips.

Sa incepem cu prezentarea holului. Holul acestei case este in forma de L si este destul de mare avand suprafata de aproximativ 40 mp. Am construit doua arcade pe ambele sectiuni ale holului care se intersecteaza la colt. Una dintre arcadele din rigips este lipita de acel model din rigips care seamana a nava sau a potcoava din rigips.

arcade rigips hol

Si holul vazut dintr-un alt unghi.

amenajare hol cu arcada

Iata si potcoava unita cu arcada din gipscarton.

modele din rigips potcoava nava spatiala

Pana la jumatatea inaltimii peretelui holul este imbracat cu lambriu din lemn, ma rog imitatie, iar accesul in living se face trecand pe sub o arcada cu forma neregulata facuta in asentiment cu potcoava. Arcada din rigips are si o etajera si inca una mai jos dupa cum se vede in prima poza.

Intrand in living nu avem cum sa nu observam un mic bar cochet facut cu arcade pe semirotund si avand cateva nise si cateva etajere unde se pot pune sticlele cu licori magice. Dupa cum vedeti mai jos, proprietarul deja a umplut barul cu de toate.

bar in living

Iata si livingul vazut de mai departe.

living violet cu modele din rigips

Si arcada vazuta dinauntrul livingului.

model arcada in living

Si arcada vazuta de jos.

arcada si potcoava

Asadar se observa ca amenajarea acestei case a fost marcata cu multe modele din rigips, facute pentru a oferi o casa moderna si primitoare. Culorile din living room, tavanul alb si peretii violet, au creat o atmosfera tinereasca si, cel mai important, proprietarii sunt multumiti de amenajare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *