Amenajari interioare bucatarie cu faianta in sah

Model de faianta stil sah in bucatarie

Modelele de faianta prezentate pana acum pe acest blog sunt in functie de bugetul fiecarui client. Sunt si modele ieftine dar si modele mai scumpe. Fiecare model de faianta este real, fiind experimentat la diversi oameni cu posibilitati financiare diferite. Acestia au facut amenajari interioare bucatarie cu personal calificat, nu cu salamandre.

 

Va prezint un model de faianta pentru bucatarie format din doua culori. Acest model a fost placat stil tabla de sah.

Modelele de faianta stil sah sunt foarte aspectuoase dand senzatia da spatiu in bucatarie. Am cumparat aceasta faianta calitatea intai, fabricata in Spania, la pretul de 10 euro metrul patrat. Am ales impreuna cu proprietarul, culorile maro inchis si crem.

Dimensiunile placilor de faianta sunt 20 x 40 cm ceea ce m-a determinat sa o plachez pe orizontala. Faianta se placheaza pe orizontala pentru ca este mai modern si pentru ca amplifica vizual suprafata camerei.

In domeniul amenajari interioare bucatarie, designul personalizat reprezinta acea pata de culoare unde nimeni nu are amenajata bucataria ca alte bucatarii. Sau au foarte putini…

Ca sa impresioneze si mai tare am infrumusetat acest model de faianta in doua culori, montata stil tabla de sah. Am folosit nu un brau de faianta ci doua brauri din faianta. Pentru asta am cumparat brauri in doua culori, asemeni culorilor placilor de faianta. Aceste brauri sunt colorate in alb si crem pe aceeasi bucata.

bucatarie sah maro crem

Braurile sunt modele mici de faianta(decoratiuni faianta) care se folosesc pentru a infrumuseta placile mari de faianta. Se gasesc la preturi destul de mari consider eu. Pentru acest model de faianta am cumparat placi la dimensiunea de 4 x 40 cm la pretul de 2 euro bucata.

Pentru ca acest model de bucatarie sa fie unicat am montat doua randuri de brauri, despartite de un rand de faianta. Acest model de faianta poate fi numit “model de faianta tabla de sah cu doua brauri”.

Alegerea chitului de rosturi

Daca tot am investit banii in faianta de calitate e de asteptat ca si chitul sa fie de calitate. Nu cumparati chituri de doi lei ca sa nu stricati aspectul bucatariei. La aceasta bucatarie am chituit faianta cu chit din gama Ceresit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *