Model baie violet alb cu decoruri. Nr. 150

Iata-ma si la modelul de baie cu numarul 150. Par multe bai dar daca este sa le luam sistematic si sa le impartim in 11 ani, stiind ca o baie se face in maxim 5 zile, cred ca ar fi loc de amenajat pentru mai multe bai.

Dar sa ne bazam pe calitate si nu pe cantitate. Observati in poze ca la amenajarea acestei bai cu faianta si gresie violet  NU am folosit coltari de plastic (nici nu recomand folosirea acestora) iar pentru ca sa se incadreze randurile exact am facut tavanul (era din OSB deja, peste care am placat polistiren extrudat ) dupa ce faianta a fost placata. Asfel am obtinut doar randuri intregi iar efectul este frumos.

baie violet 1

 

Aceasta baie alb light cu violet, nu este una oarecare si culoarea din titlu, adica baie violet cu alb, nu ii defineste cu adevarat aspectul. Modelul placilor de faianta este foarte interesant si daca veti da cu zoom veti vedea ca placile albe au insertii de violet iar placile violet au insertii de alb. Pe deasupra niste dungi finute dau o nota de modernism intregului ansamblu de faianta din baie.

 

baie violet 2

Fiind vorba de o baie moderna alb cu violet avem si cateva decoruri plasate in baie, in zone cheie a peretilor. Intregul aranjament mi s-a lasat mie in seama si se pare ca la final a placut proprietarilor. Am gandit o gresie violet pe pardoseala care sa se continue pana la jumatatea inaltimii baii tot cu faianta violet. Apoi am delimitat faianta alba, care a fost placata pana la tavan, cu un brau cu floricele foarte dragute. Chitul de rosturi a fost ales tot in nuanta violet dar putea foarte bine sa fie si in culoarea alb.

In scurt timp aceasta baie violet va fi utilata a fost mobilata si poate voi reveni nu am mai revenit 🙁 si cu poza finala, pe care o voi posta langa celelalte fotografii din portofoliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *