Paint Bullet s-a defectat prea repede

Doriti sa cumparati un pistol de vopsit Paint Bullet? Iata ce am patit eu !

Sunt proaspatul proprietar al unei carcase Paint Bullet. Sunt suparat si nemultumit, dar ce sa fac daca Paint Bullet s-a stricat? Am citit pe un site pareri despre acest pistol de vopsit si am decis sa il cumpar. Bineinteles ca nu l-am comandat de la televizor pentru ca era foarte scump. Am cautat pe net si am gasit mai multe situri care comercializeaza acest pistol de vopsit Paint Bullet. Am comparat ofertele si am ales-o pe ce cea mai buna. Nu am cumparat cel mai ieftin Paint Bullet pentru ca mi s-a parut dubios, dar nu l-am cumparat nici pe cel mai scump. Am ales un pistol de vopsit Paint Bullet la un pret rezonabil. Daca ma intrebati cat costa acest pistol nu va pot spune exact pentru ca se ieftineste pe zi ce trece.

Sa revenim la cum s-a stricat pistolul meu de vopsit Paint Bullet. Era cald afara si un vecin m-a vazut cum stropeam pomii cu el. Si asa, din vorba in vorba, tipul m-a rugat sa ii vopsesc gardul. A zis ca ma cinsteste, deci cum sa refuzi un vecin asa amabil?!

Zis si facut. Ma apuc de treaba. Diluez vopseaua pana trece prin acea palnie, pe care am primit-o la cumparare. Pornesc pistolul de vopsit si in 10 minute am terminat de vopsit tot gradul. Vecinul meu foare multumit ma invita sa ma cinsteasca cu o cafea. Eu nu zic nu dar inainte desfac piesele din capatul pistolului si le pun in diluant sa se curate inainte de a se intari vopseaua. Ma duc si beau cafeaua aceea bine meritata si dupa o vreme ……….. mi-am adus aminte de piesele de la Paint Bullet.

Era prea tarziu, diluantul le diluase de tot. Astfel s-a stricat Paint Bullet. Deci aveti grija cu intretinerea acestuia ca sa nu patiti ca mine.

One thought on “Paint Bullet s-a defectat prea repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *