Politica de confidentialitate

Ne angajam sa va protejam confidentialitatea. Contactati-ne prin e-mail daca aveti intrebari sau probleme cu privire la utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si va vom ajuta cu placere.

Prin utilizarea acestui site sau/si a serviciilor noastre, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, asa cum este descris in aceasta Politica de confidentialitate.
Aceasta Politica de confidentialitate face parte din Termenii si conditiile noastre; prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, sunteti de acord, de asemenea, cu aceasta Politica. In cazul coliziunii termenilor utilizati in Termeni si conditii si politica de confidentialitate, aceasta din urma va prevala.

Definitii
Date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.
Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal.
Persoana vizata – o persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate.
Copil – o persoana fizica sub 16 ani.
Noi/noi (cu majuscule sau nu) – PRODECOR MEDIAWEB SRL

Principii de protectie a datelor
Promitem sa urmam urmatoarele principii de protectie a datelor:

Prelucrarea este legala, corecta, transparenta. Activitatile noastre de prelucrare au motive legale. Intotdeauna luam in considerare drepturile dumneavoastra inainte de prelucrarea datelor cu caracter personal. Va vom furniza informatii cu privire la prelucrare la cerere.
Prelucrarea este limitata la scop. Activitatile noastre de prelucrare se potrivesc scopului pentru care au fost colectate datele cu caracter personal.
Prelucrarea se face cu date minime. Colectam si prelucram doar cantitatea minima de date cu caracter personal necesare pentru orice scop.
Prelucrarea este limitata cu o perioada de timp. Nu vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal mai mult decat este necesar.
Vom face tot posibilul pentru a asigura acuratetea datelor.
Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea si confidentialitatea datelor.
Drepturile persoanei vizate
Persoana vizata are urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a sti daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce si de catre cine sunt prelucrate.
Dreptul de acces – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a accesa datele colectate de la/despre dvs. Aceasta include dreptul dumneavoastra de a solicita si de a obtine o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal colectate.
Dreptul la rectificare – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal care sunt inexacte sau incomplete.
Dreptul la stergere – ceea ce inseamna ca, in anumite circumstante, puteti solicita ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse din evidentele noastre.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii – ceea ce inseamna ca, in cazul in care se aplica anumite conditii, aveti dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
Dreptul de a va opune prelucrarii – ceea ce inseamna ca, in anumite cazuri, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, de exemplu in cazul marketingului direct.
Dreptul de a va opune Prelucrarii automate – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a va opune Prelucrarii automate, inclusiv crearii de profiluri; si sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata. Acest drept il puteti exercita ori de cate ori exista un rezultat al crearii de profiluri care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod semnificativ.
Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a obtine datele dumneavoastra cu caracter personal intr-un format care poate fi citit automat sau daca este fezabil, ca un transfer direct de la un Procesor la altul.
Dreptul de a depune o plangere – in cazul in care va refuzam cererea in temeiul Drepturilor de acces, va vom oferi un motiv pentru care. Daca nu sunteti multumit de modul in care a fost gestionata solicitarea dvs., va rugam sa ne contactati.
Dreptul la ajutorul autoritatii de supraveghere – ceea ce inseamna ca aveti dreptul la ajutorul unei autoritati de supraveghere si dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despagubiri.
Dreptul de a retrage consimtamantul – aveti dreptul de a va retrage orice consimtamant dat pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
Datele pe care le colectam
Informatii pe care ni le-ati furnizat
Aceasta ar putea fi adresa de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – in principal informatii care sunt necesare pentru a va livra un produs / serviciu sau pentru a va imbunatati experienta clientilor cu noi. Salvam informatiile pe care ni le furnizati pentru ca dumneavoastra sa comentati sau sa desfasurati alte activitati pe site-ul web. Aceste informatii includ, de exemplu, numele si adresa de e-mail.

Informatii colectate automat despre dvs.
Acestea includ informatii care sunt stocate automat de cookie-uri si alte instrumente de sesiune. De exemplu, informatiile despre cosul de cumparaturi, adresa IP, istoricul cumparaturilor (daca exista) etc. Aceste informatii sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta clientilor. Cand utilizati serviciile noastre sau consultati continutul site-ului nostru web, activitatile dumneavoastra pot fi inregistrate.

Informatii de la partenerii nostri
Colectam informatii de la partenerii nostri de incredere cu confirmarea faptului ca au motive legale pentru a ne partaja aceste informatii. Acestea sunt fie informatii pe care le-ati furnizat direct, fie pe care le-ati adunat despre dumneavoastra din alte motive legale.

Informatii disponibile publicului
Este posibil sa colectam informatii despre dvs., care sunt disponibile public.

Cum utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal
Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru:

sa va oferim serviciul nostru. Aceasta include, de exemplu, inregistrarea contului dvs.; furnizarea altor produse si servicii pe care le-ati solicitat; furnizarea de articole promotionale la cererea dumneavoastra si comunicarea cu dumneavoastra in legatura cu aceste produse si servicii; comunicarea si interactiunea cu dvs.; si va notifica cu privire la modificarile aduse oricaror servicii.
imbunatatiti-va experienta clientilor;
sa indeplineasca o obligatie in temeiul legii sau al contractului;
Utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal din motive legitime si/sau cu consimtamantul dumneavoastra.

Pe motiv de a incheia un contract sau de a indeplini obligatii contractuale, prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

pentru a va identifica;
pentru a va oferi un produs;
sa comunice pentru vanzari sau pentru facturare prin e-mail, SMS sau WhatsApp;
Pe baza interesului legitim, prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

pentru a va trimite oferte si memento-uri personalizate (inclusiv notificari prin SMS si e-mail pentru recuperarea cosului de cumparaturi abandonat);
administrarea si analiza bazei noastre de clienti (comportamentul de achizitie si istoricul) in vederea imbunatatirii calitatii, varietatei si disponibilitatii produselor oferite;
pentru a efectua chestionare privind satisfactia clientilor (inclusiv cererile de revizuire a produselor)
Atata timp cat nu ne-ati informat altfel, consideram ca oferirea de produse / servicii care sunt similare sau identice cu istoricul achizitiilor / comportamentul de navigare este interesul nostru legitim.

Cu consimtamantul dumneavoastra, prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

pentru a va trimite buletine informative si oferte de campanie;
pentru a va trimite diferite memento-uri cu privire la preferintele dumneavoastra privind lista de asteptare sau lista de dorinte;
in alte scopuri, v-am solicitat consimtamantul;
Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si/sau pentru a utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele cu caracter personal colectate si de a utiliza orice astfel de date. Vom folosi date in afara domeniului de aplicare al acestei Politici numai atunci cand sunt anonimizate. Va salvam informatiile de facturare si alte informatii colectate despre dumneavoastra atat timp cat este necesar in scopuri contabile sau alte obligatii care decurg din lege, dar nu mai mult de 5 ani.

Este posibil sa prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in scopuri suplimentare care nu sunt mentionate aici, dar sunt compatibile cu scopul initial pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura ca:

legatura dintre scopurile, contextul si natura datelor cu caracter personal este adecvata pentru prelucrarea ulterioara;
prelucrarea ulterioara nu ar dauna intereselor dumneavoastra si
ar exista o garantie adecvata pentru prelucrare.
Va vom informa cu privire la orice prelucrare ulterioara si scopuri.

Cine altcineva va mai poate accesa datele cu caracter personal
Nu partajam datele dumneavoastra cu caracter personal cu strainii. Datele cu caracter personal despre dumneavoastra sunt, in unele cazuri, furnizate partenerilor nostri de incredere fie pentru a va face posibila furnizarea serviciului, fie pentru a va imbunatati experienta clientilor. Lucram doar cu parteneri de prelucrare care sunt in masura sa asigure un nivel adecvat de protectie a datelor dumneavoastra cu caracter personal. Dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti sau functionari publici atunci cand suntem obligati prin lege sa facem acest lucru. Este posibil sa dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti daca ati consimtit la acestea sau daca exista alte motive legale pentru acestea.

Cum va securizam datele
Facem tot posibilul pentru a va pastra datele cu caracter personal in siguranta. Utilizam protocoale sigure pentru comunicare si transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea si pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizam sistemele noastre pentru posibile vulnerabilitati si atacuri. Chiar daca incercam tot posibilul, nu putem garanta securitatea informatiilor. Cu toate acestea, promitem sa notificam autoritatile competente cu privire la incalcarile securitatii datelor. De asemenea, va vom notifica daca exista o amenintare la adresa drepturilor sau intereselor dumneavoastra. Vom face tot ce ne sta in putinta in mod rezonabil pentru a preveni incalcarile securitatii si pentru a ajuta autoritatile in cazul in care apar incalcari. Daca aveti un cont la noi, retineti ca trebuie sa va pastrati numele de utilizator si parola secrete.

Copii
Nu intentionam sa colectam sau sa colectam cu buna stiinta informatii de la copii. Nu ne adresam copiilor cu serviciile noastre.

Cookie-uri si alte tehnologii pe care le folosim
Utilizam cookie-uri si/sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clientilor, pentru a administra site-ul web, pentru a urmari miscarile utilizatorilor si pentru a colecta informatii despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a va personaliza si imbunatati experienta cu noi. Pentru mai multe informatii, va rugam sa cititi Politica noastra privind cookie-urile.

Informatii de contact
Responsabilul cu protectia datelor
Daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, drepturile dumneavoastra cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal sau aceasta Politica de confidentialitate, contactati responsabilul nostru cu protectia datelor la info@zuperprotools.com

Autoritatea de Supraveghere
Site-ul: http://www.dataprotection.ro/
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40 21 252 5599

Modificari ale acestei Politici de confidentialitate
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta Politica de confidentialitate.
Ultima modificare a fost facuta pe 05 august 2022.