Pret si putere de acoperire lavabil Casa Bella

Iata ca a venit timpul sa varuiesc si cu lavabil Casa Bella. Mai din curiozitate, mai din cauza acelui pusti simpatic din reclama tv, am decis sa testez acest var lavabil si sa va spun parerea mea despre el raportat la varul lavabil Savana, cu care eu de obicei lucrez.

Si incep cu prima impresie. Galeata este verde 🙂 . Asta ma duce cu gandul la un var lavabil ecologic, sau cat mai putin toxic. Citind cu atentie pe ambalaj aflu ca pot da o camera cu lavabil in doua straturi din galeata respectiva.

lavabil casa bella

Desfac capacul si amestec bine varul cu mixerul. Nu este un var lavabil gros cum este cel de la Savana si nici nu trebuie adaugata apa pentru ca se subtiaza prea mult. Eu totusi am adaugat 100 de ml dat fiind faptul ca este vorba de primul strat.

Incep sa dau lavabil Casa Bella cu trafaletul dupa ce in prealabil am amorsat si am asteptat sa se usuce. Se intinde destul de bine si nu lasa dare. Doar ca albul acela imaculat nu se obtine din prima si trebuie sa revin de mai multe ori pentru a acoperi suprafata. Imi place foarte mult ca nu are un miros intepator ca Savana, deci poti varui linistit o camera fara sa iei pauza. Zic asta pentru ca la aplicarea varului lavabil Savana trebuia sa mai iei din cand in cand o gura de aer de afara. Asta si din cauza ca nu se aplica varul lavabil cu ferestrele deschise.

Rezultat pentru stratul intai. Dupa uscare suprafata arata bine, fara dare sau alte chestii pe care multe tipuri de lavabil le lasa. Ca si putere de acoperire se mai observa ici colo unele pete mai inchise fapt ce spune ca este neaparata nevoie de inca un strat. Albul obtinut nu este orbitor, este un alb normal as zice. Din galeata s-a consumat aproape jumatate, fapt ce spune ca s-ar putea sa ajunga pentru o camera, cum spune producatorul. Dar sa vedem si stratul doi. De mentionat ar fi ca uscarea unui strat este mai anevoioasa fata de Savana.

Al doilea strat de var lavabil Casa Bella a fost aplicat cu succes. Nu a ajuns o galeata pentru o camera, au mai trebuit cca 3,5 l. Acum nu stiu ce sa zic, ori recomandarea era pentru o camera fara tavan, ori camera mea este mai mare decat cred producatorii Casa Bella ca sunt incaperile oamenilor. Am masurat camera si avea in total, tavan plus pereti, cca 45 mp.

La final camera arata de nota 7. Peretii sunt albi dar se vad urme ciudate privindu-i mai cu atentie. Diferente de alb insesizabile cu privirea dar cu lumina unei lampi sau cu lumina soarelui se vede. Probabil ca la colorare acest var lavabil se va comporta bine. De mentionat ar fi ca grosimea celor doua straturi de lavabil este mai mica decat daca am aplica doua straturi de Savana. Dar nu putem avea toate calitatile Savana la mai putin de jumatate de pret, nu-i asa! Daca doriti perfectiune si pereti super albi cumparati var lavabil Savana. Consumul este mai mic si puterea de acoperire este mai mare.

Iata si un clip video cu aplicarea varului lavabil Casa Bella !

Concluzie !Platind pretul pentru var lavabil Casa Bela obtineti exact cat platiti si chiar va recomand sa il cumparati daca aveti venituri medii si doriti sa fiti in rand cu lumea. Spre deosebire de alte tipuri de lavabil care se lauda cu multe, acest var lavabil chiar face destul de mult din cat promite. Insa pentru pretentiosi alegerea ar trebui sa fie Savana, Apla, Spor etc.

5 thoughts on “Pret si putere de acoperire lavabil Casa Bella

    1. Dupa cum am spus nu exista cea mai ecologica vopsea. In fapt trebuie sa ne intrebam ce inseamna ecologic ? Prima data ne vine in minte cuvantul SANATOS. Dar este oare asa ? Din punctul meu de vedere ecologic inseamna ca materialul respectiv a fost fabricat cu un impact asupra mediului inconjurator cat mai mic. Apoi vine partea cu sanatatea, care este, probabil, ceea ce intereseaza pe toata lumea. Asadar intrebarea era: care este cel mai sanatos var lavabil ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *