Termeni si conditii

Utilizarea acestui site este conditionata de respectarea termenilor detaliate mai jos. Daca alegeti sa vizitati site-ul si sa accesati serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului, va asumati cunoasterea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii, care stau la baza contractului dintre noi si dumneavoastra.

Site-ul danielflorea.com este detinut de catre PRODECOR MEDIAWEB SRL, cu sediul social in Gheraseni, str. Legumicultorilor, nr. 82, jud. Buzau, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Buzau sub nr. J10/1062/2020 , avand CUI 43397495, e-mail contact@danielflorea.com. Pentru facilitarea transmiterii informatiilor, vom avea in vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la PRODECOR MEDIAWEB SRL, respectiv termenii „danielflorea.com” sau „site” pentru a ne referi la site-ul danielflorea.com.

1. Ce este danielflorea.com

DanielFlorea.com este o platforma web cu materiale video si text despre amenajari si constructii afisate sub denumirea de tutoriale si cursuri. Societatea va intreprinde toate actiunile necesare pentru a pune la dispozitie clientilor materiale educative cat mai calitative, actuale si relevante domeniului . Va informam ca siteul indeplineste toate conditiile de conformitate, aceasta fiind in acord cu cerintele impuse de OUG nr. 141 din 28 decembrie 2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de furnizare de continut digital si de servicii digitale. Totusi, materialele de pe site sunt pur informative si nu ne asumam raspunderea pentru consecintele utilizarii tehnicilor vazute in acestea. Nici termenul de curs online nu poate fi subinteles ca un material educativ autorizat deoarece nu suntem acreditati pentru cursuri si nu oferim diplome. Scopul materialelor de pe site este de a prezenta tehnici de construire si de a va informa. Daca alegeti sa folositi metodele din clipuri purtati echipament de protectie si faceti asta sub supravegherea unui specialist.

Societatea nu poate garanta compatibilitatea Platformei cu toate echipamentele informatice, sistemele sau programe folosite de Utilizator, mai ales in situatia in care nu sunt instalate ultimele actualizari a respectivelor sisteme/programe. Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagina a site-ului. Pentru mai multe informatii legate de serviciile disponibile,precum continutul acestora, modalitatea de operare, pret etc. va rugam sa verificati descrierea fiecarui serviciu prezentat pe site. Utilizatorii care achizitioneaza publicitate de la noi sunt de acord cu respectarea termenilor si conditiilor.  Aveti obligatia de a verifica aceste conditii mai inainte de efectuarea unei plati.

2. Conditii pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa produsele si serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului, trebuie sa va creati un cont personal pe site. In acest scop, va rugam sa utilizati butonul „Creaza un cont” de pe pagina principala a site-ului si sa parcurgeti in mod adecvat pasii necesari in vederea crearii contului. Aveti obligatia de a furniza informatiile care va sunt solicitate si de a completa toate campurile in mod adecvat, complet, corect si real, asa cum acestea apar specificate in cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe baza de parola de acces, pe care o cunoasteti doar dumneavoastra. Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Un cont de utilizator asigura accesul in program in favoarea unei singure persoane. Aveti obligatia de a nu transmite datele dumneavoastra de autentificare in favoarea unei terte persoane.

Poate sa isi creeze un cont pe site orice persoana fizica, indiferent de nationalitate, cu varsta minima de 18 ani impliniti la data crearii contului. Nu permitem cu buna stiinta persoanelor sub varsta de 18 ani crearea de Conturi care sa permita accesul la site. Orice accesare a site-ului de catre minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentantilor legali se face pe propria raspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare produse/servicii existente pe site, pentru efectuarea unei comenzi. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice operatiune si/sau plata efectuata din cont prin utilizarea site-ului. Nu putem garanta utilizarea discontinua si neintrerupta a site-ului. Este posibil sa intervina erori, defecte, virusi sau alte comportamente daunatoare pe site sau pe servere care sa il faca indisponibil. Vom lua toate masurile pentru a limita si pentru a inlatura asemenea evenimente neplacute in cel mai scurt timp posibil. Nu aveti dreptul sa interveniti in operarea site-ului nostru si nici sa luati vreo masura de interventie asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv si indiferent de rezultatul obtinut.

Ne rezervam dreptul de a desfiinta site-ul fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Ne rezervam dreptul de a ne stabili in mod liber relatiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe pro-decor.ro si nu ne asumam faptul ca aceste persoane vor avea o prezenta constanta pe site.

3. Cum devii utilizator danielflorea.com

Orice client care doreste acest lucru poate sa se inregistreze pe site-ul nostru accesand butonul „Vreau sa fiu membru ”, disponibil pe pagina principala, urmat de un simplu click pe butonul de Creeaza un cont, cu parcurgerea adecvata a pasilor solicitati in vederea inregistrarii.

Pentru inregistrare, vi se va solicita sa va introduceti numele, prenumele, adresa de email si parola, numarul de telefon, si regiunea. Aveti obligatia de a introduce o adresa de email valida, in caz contrar nu va fi posibila continuarea procedurii de inregistrare pe site. Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice plata efectuata prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra. Aveti posibilitatea de va da acordul pentru primirea de newslettere. In acest mod veti fi la curent cu activitatea noastra pe site. Odata inregistrati pe pro-decor.ro, veti avea posibilitatea sa achizitionati diverse produse si servicii prezentate pe site. Dupa achizitionarea produselor si inregistrarea cu succes a platii acestora, veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru inceperea colaborarii, dar nu mai tarziu de 48 de ore.

4. Plata si facturarea

Preturile afisate pe site, la fiecare produs/abonament in parte, nu includ valoarea TVA.

Plata produselor/abonamentelor se efectueaza in lei si se poate face prin STRIPE, procesatorul nostru de plati online securizate, folosind un card bancar,  urmand pasii si instructiunile de plata oferite cu ocazia efectuarii platii.

Pentru a va informa cu privire la politica de confidentialitate a acestor operatori puteti accesa urmatoarea legatura pentru STRIPE: https://stripe.com/en-ro/privacy

Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul .

Societatea va emite Clientului o factura fiscala pentru produsele achizitionate de pe site, scop in care Clientul va furniza Societatii toate informatiile necesare.

Factura fiscala pentru orice comanda va putea fi regasita in contul clientului si descarcata de acolo sau va fi trimisa pe email. Odata emisa, o factura nu poate fi modificata.

5. Garantia si dreptul de retragere

Pentru ca ne dorim clienti multumiti, societatea acorda garantii speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteti accesa fara dificultati birocratice, cu o simpla notificare a biroului nostru de vanzari, prin email la adresa contact@danielflorea.com. Vom prelua si procesa notificarea dvs. in cel mai timp scurt posibil, astfel incat sa va puteti recupera cu celeritate banii platiti pentru serviciile de care nu ati beneficiat. In vederea returnarii banilor, este posibil sa vi se solicite furnizarea de date necesare in acest scop (cont IBAN, banca, titular cont, alte informatii). In cazul in care nu furnizati datele solicitate, ne vom gasi in imposibilitatea de a va returna banii.

Dreptul de retragere din contract opereaza in termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data inregistrarii pe site si poate fi folosit o singura data per client. Tineti cont de faptul ca danielflorea.com este un site de servicii, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizata, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist. In cazul in care doriti sa apelati la dreptul de retragere, nu trebuie decat sa ne comunicati intentia dumneavoastra neechivoca prin email. In cel mai scurt timp, veti primi prin email o confirmare a inregistrarii cererii dumneavoastra de retragere. Cererea de retragere va fi primita numai daca respectati termenul de 14 zile calendaristice de la data inregistrarii. Clientul isi exprima acordul prealabil expres pentru inceperea executarii contractului. Clientul declara ca intelege si confirma faptul ca dupa executarea completa a contractului nu beneficiaza de dreptul de retragere potrivit art. 16 lit. a) din O.U.G 34/2014, deoarece serviciile prestate sunt exceptate de la dreptul de retragere. Serviciile se considera prestate complet la momentul la care va sunt realizate/postate materialele comandate.

6. Raspundere si Limitari

Prin crearea si utilizarea Contului, va asumati raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, fiind responsabil in conditiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului. Prin accesarea site-ului, crearea Contului si utilizarea site-ului acceptati in mod expres si neechivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima sa versiune comunicata in cadrul site-ului. Ulterior crearii Contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului. Sunteti responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor si Conditiilor ori de cate ori utilizati site-ul. Acceptarea Termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor incluse pe sit sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a acestui site. Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti. Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

7. Reclamatii

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata etc, ne va fi comunicata direct, prin email la adresa contact@danielflorea.com. Nemultumirea dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs., in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare. Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni. Orice reclamatie se depune in termen de maxim o luna de la data sesizarii situatiei reclamate.

8. Proprietate intelectuala

Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, precum si intreg continutul informatiilor cuprinse pe danielflorea.com  sunt proprietatea exclusiva a PRODECOR MEDIAWEB SRL. Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site  fara permisiunea expresa acordata in scris de catre PRODECOR MEDIAWEB SRL. Nu este permis sa transmiteti in favoarea unei terte persoane parola dvs. de acces .

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului si alte asemenea, consultati sectiunea „Politica de protectie a datelor” de pe site-ul nostru.

10.Newslettere

Cu ocazia crearii unui cont pe site Clientul are posibilitatea de a-si manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promotiilor, etc. dintr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Clientul isi poate retrage acest acord oricand, fara nicio obligatie, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecarui Newsletter primit.

11. Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

12. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelegere intervenita intre proprietarul site-ului si Client in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente material din Buzau.

13. Dispozitii finale

Acest site este detinut de catre PRODEOCR MEDIAWEB SRL, care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii. Accesand si utilizand site-ul va oferit automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor de pe site.

PRODECOR MEDIAWEB SRL are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site. Aveti obligatia de a citi Termenii si conditiile ori de cate ori accesati site-ul. Aveti obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site si nu puteti pretinde necunoasterea Termenilor si conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasarii unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia clientilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Promotiile oferite de catre PRODECOR MEDIAWEB SRL sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limitele si cu respectarea conditiilor de pe site.

Prezentii Termeni si conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.